Ik probeer elk jaar een nieuwe "One Year Challenge" aan te gaan. Mijn eerste challenge was om na 35 jaar te leren blindtypen en dat ook nog eens op behoorlijke snelheid. Dat is gelukt. Na 1 jaar typte ik met 77 WPM. Dat heeft me zo gemotiveerd dat ik vanaf nu elk jaar iets nieuws wil leren. Mijn vorderingen hou ik bij op deze website en mijn YouTube kanaal. Die houden me scherp en gemotiveerd.

Sinds Raymond van Barneveld, Barney in 1998 Wereldkampioen werd volg ik darts met zekere regelmaat. En er is in die ruim 20 jaar een hoop veranderd.

Artikel met ~ 359 woorden

Soms heb je van die dagen dat je er niks van verwacht en dan gaat het juist goed, verrassend goed.

Regen tijdens de start van de Wintercompetitie golf
Artikel met ~ 632 woorden

On this warm and sunny sunday afternoon in Montreal, Formula One died tragically during the umpteenth stuart decision.

FORMULA ONE DIED, 69 years old at June 9 2019
Artikel met ~ 352 woorden

Uiteindelijk heeft Niki Lauda alsnog voortijdig de dood gevonden door de verwondigen die hij opliep tijdens zijn verschrikkelijke ongeluk op de Nurnburgring tijdens de Grand Prix Formule 1 in 1976.

Niki Lauda | 1949-2019
Artikel met ~ 550 woorden

11 Jaar na zijn laatste major overwinning en heel veel prive problemen, maar vooral medische problemen, is Tiger Woods terug op het hoogste niveau.

Tiger Woods is terug
Artikel met ~ 204 woorden

Het weekend is altijd lastig om tijd te vinden, en zeker nu ik ook nog eens met die PC bezig ben. Mijn hele systeem is ingericht en ik kan morgen heerlijk aan de slag met mijn Fedora workstation.

Type test 27 januari
Artikel met ~ 81 woorden