Ik probeer elk jaar een nieuwe "One Year Challenge" aan te gaan. Mijn eerste challenge was om na 35 jaar te leren blindtypen en dat ook nog eens op behoorlijke snelheid. Dat is gelukt. Na 1 jaar typte ik met 77 WPM. Dat heeft me zo gemotiveerd dat ik vanaf nu elk jaar iets nieuws wil leren. Mijn vorderingen hou ik bij op deze website en mijn YouTube kanaal. Die houden me scherp en gemotiveerd.

Type test 27 januari

Het weekend is altijd lastig om tijd te vinden, en zeker nu ik ook nog eens met die PC bezig ben. Mijn hele systeem is ingericht en ik kan morgen heerlijk aan de slag met mijn Fedora workstation.

Terwijl ik mijn laatste dingetjes afrond en maar eens aan mijn typetekst ga zitten begint ook studiosport. Ben niet zo'n voetbal liefhebber maar Feijenoord - Ajax is altijd wel leuk om naar te kijken. Met verbazing gekeken naar de arrogante kopjes van de Ajax spelers. Toen het even tegenviel konden ze alleen maar gefrustreerd raken. Vond mooi de strijdlust en verbetenheid te zien van Feijenoord. Een verdiende, en historische, 6-2 overwinning. Gefeliciteerd mannen. Zal nog wel lang onrustig blijven in Rotterdam.