Ik probeer elk jaar een nieuwe "One Year Challenge" aan te gaan. Mijn eerste challenge was om na 35 jaar te leren blindtypen en dat ook nog eens op behoorlijke snelheid. Dat is gelukt. Na 1 jaar typte ik met 77 WPM. Dat heeft me zo gemotiveerd dat ik vanaf nu elk jaar iets nieuws wil leren. Mijn vorderingen hou ik bij op deze website en mijn YouTube kanaal. Die houden me scherp en gemotiveerd.

Op het scheiden van het jaar en in deze coronaperiode die het financieel niet zo'n fijn jaar heeft gemaakt besluit mijn oude 34" monitor om ermee te stoppen. Dus helaas was ik genoodzaakt een nieuwe te kopen.

Iiyama G-Master GB3461WQSU-B1 34" 3440x1440 144Hz IPS Monitor
Artikel met ~ 885 woorden

Ik had al eerder wat geschreven over het mechanische toetsenbordje dat ik had gekocht, de Ajazz AK33. Omdat ik nu kan blindtypen heb ik een setje nieuwe keycaps gekocht met opdruk op de zijkant in plaats van de bovenkant.

Sideprint keycaps for Ajazz AK33
Artikel met ~ 340 woorden

Als je typt wil je dat ook op een fijn bordje doen.

Ajazz AK33 Mechanische toetsenbord met 82 Toetsen
Artikel met ~ 368 woorden

Toetsenborden, die zijn toch allemaal ongeveer hetzelfde? Dat dacht ik in ieder geval.

Metoo TKL mechanical keyboard no backlight
Artikel met ~ 235 woorden

Kan af en toe zo ongeduldig zijn dus vandaag ook de werkpc maar omgezet naar een dual-boot systeem, inclusief opnieuw installeren van Windows 10. Vanmiddag om 16:00 begonnen en nu 6,5 uur later ben ik er bijna.

Typetest plus 20 woorden per minuut
Artikel met ~ 110 woorden