Ik probeer elk jaar een nieuwe "One Year Challenge" aan te gaan. Mijn eerste challenge was om na 35 jaar te leren blindtypen en dat ook nog eens op behoorlijke snelheid. Dat is gelukt. Na 1 jaar typte ik met 77 WPM. Dat heeft me zo gemotiveerd dat ik vanaf nu elk jaar iets nieuws wil leren. Mijn vorderingen hou ik bij op deze website en mijn YouTube kanaal. Die houden me scherp en gemotiveerd.

De hele wereld valt momenteel over Trump, maar ik vraag me af of hij deze beslissingen geheel alleen neemt.

Ik mag toch aannemen dat hier ook wat strategie achter zit van het Pentagon. Anyway, ik hou het kort maar zag op het nieuws een hooggeplaatste Iranier een statement maken dat er tijdens de anti USA demonstraties meer mensen op de been waren dan bij de inauguratie van president Trump. En hij lachte er vilein bij. En dat stelt mij wel een beetje op mijn gemak. Als ze dergelijke 'grapjes' maken dan zal straks de soep hopelijk niet zo heet gegeten worden als die nu van weerzijden wordt opgediend.

Iran zal vast nog met een tegenaanval komen maar ik denk, en hoop, dat het proportioneel is en dat e.e.a. niet gaat escaleren. Daar heeft de wereld helemaal niks aan.