Ik probeer elk jaar een nieuwe "One Year Challenge" aan te gaan. Mijn eerste challenge was om na 35 jaar te leren blindtypen en dat ook nog eens op behoorlijke snelheid. Dat is gelukt. Na 1 jaar typte ik met 77 WPM. Dat heeft me zo gemotiveerd dat ik vanaf nu elk jaar iets nieuws wil leren. Mijn vorderingen hou ik bij op deze website en mijn YouTube kanaal. Die houden me scherp en gemotiveerd.

Depressed

Verdomme, want kan het allemaal toch klote zijn. Ik zit even niet in de goede flow.

Ga er verder hier maar niet teveel over uitweiden, maar die flow heb ik al jaren niet meer gehad. Maar momenteel is die even heel erg ver te zoeken en dat is niet fijn. Een van de redenen dat ik ook wat minder fanatiek oefen dagelijks. Maar ik probeer toch wel elke dag een paar snelheidsruns te doen desondanks.

Desondanks toch weer een mooie 75 WPM gescoord

75 woorden per minuut 17 januari 2020Maar omdat het de laatste dagen dus nogal slecht ging, en ik bij de wekelijkse videovoortgang een magere 70 WPM scoorde de afgelopen dagen iets meer gedaan. Maar desondanks wilden mijn vingers het ritme niet vinden en hield ook mijn hoofd me van een beter resultaat af. Maar vanavond, omdat het vandaag ook niet echt lekker ging met die snelheid, nogmaals maar even achter de pc gekropen. En uiteindelijk in mijn 4e run een mooie 75 woorden per minuut gescoord. Dat geeft me dan toch wel weer vertrouwen dat ik dit ook minimaal kan halen over een maand of zo. Want dat was mijn doelstelling.

Baal ik voorlopig nog even door over het leven en alles wat daarmee samenhangt. Ik ga proberen aankomende tijd om ook dat wat meer op orde te krijgen zodat ik me wat beter ga voelen. Daarvoor zal ik ook meer buiten mijn comfortzone moeten treden, want die zorgt er alleen maar voor dat ik blijf hangen in ongeluk, leegheid en nutteloosheid. Ik hoop werkelijk dat ik het binnenkort eens voor elkaar ga krijgen.

En dan toch maar wat spirit halen uit die 75 woorden per minuut. Als middelbare man scoor ik toch bij de 15% besten van de wereld. Dus uiteindelijk is dat dus best wel goed. Zoals met bijna alles wat ik doe, die 10 á 15% top haal ik meestal wel. Maar ik wil meer, ik wil shinen, ik wil nummer 1. Gewoon zijn is verschrikkelijk.