logo 10vingers

Ik probeer elk jaar een nieuwe "One Year Challenge" aan te gaan. Mijn eerste challenge was om na 35 jaar te leren blindtypen en dat ook nog eens op behoorlijke snelheid. Dat is gelukt. Na 1 jaar typte ik met 77 WPM. Dat heeft me zo gemotiveerd dat ik vanaf nu elk jaar iets nieuws wil leren. Mijn vorderingen hou ik bij op deze website en mijn YouTube kanaal. Die houden me scherp en gemotiveerd.

covid-19

We zitten alweer bijna 8 maanden in hetzelfde schuitje met zijn allen en een nieuwe lockdown zit er aan te komen.

En je kan de radio, TV, online media en social media niet openen of het gaat over Corona Corona Corona Corona Corona Corona Corona Corona Corona Corona Corona Corona Corona Corona Corona Corona Corona Corona Corona Corona Corona Corona Corona Corona Corona Corona Corona Corona Corona Corona Corona Corona Corona Corona Corona Corona Corona Corona Corona Corona Corona Corona Corona Corona Corona Corona Corona Corona Corona Corona Corona Corona Corona Corona Corona Corona Corona Corona Corona Corona Corona Corona Corona Corona Corona Corona Corona Corona Corona Corona Corona Corona Corona Corona Corona Corona Corona Corona Corona Corona Corona Corona Corona Corona Corona Corona Corona Corona Corona Corona Corona Corona Corona Corona Corona Corona Corona Corona Corona Corona Corona Corona Corona Corona Corona Corona Corona Corona Corona Corona Corona Corona Corona Corona Corona Corona Corona Corona Corona Corona Corona Corona Corona Corona Corona Corona Corona Corona Corona Corona Corona Corona Corona Corona Corona Corona Corona Corona Corona Corona Corona Corona Corona Corona Corona Corona Corona Corona Corona Corona Corona Corona Corona Corona Corona Corona Corona Corona Corona Corona. En nog eens Corona. Je wordt er ondertussen stapel dol van.

Het leven bestaan alleen nog uit Corona lijkt het wel

Ja, het is belangrijk. En ja, we moeten er wat aan doen. En ja, er zitten veel mensen in de problemen en die moeten geholpen worden. En ja, ik heb ook diverse malen van de TOZO regeling gebruik moeten maken. En ben daar heel dankbaar voor. Maar elk programma vol lullen over Corona dat is teveel. We weten het nu wel. Je slaat ondertussen iedereen murf en ze luisteren straks helemaal niet meer omdat ze er genoeg van hebben. En de onduidelijke en wisselende communicatie van de overheid helpt daar ook niet in mee. En als we dan ook nog ministers hebben die gewoon hun eigen feestje gaan vieren en een koning die als iedereen thuis moet blijven met een grote regeringsjet (PH-GOV) naar Griekenland vliegt dan snap ik wel dat mensen boos worden. Je zal maar drie hoog achter wonen met een paar kinderen en een kleine portemonne en dunne wandjes zodat je ook steeds de buren hoort. Dat zijn die koning en de politici volgens mij even vergeten. Totaal geen binding met de maatschappij. Het zou fijn zijn als ze zich daar eens meer in zouden verdiepen. Dan gaat er vast minder weerstand komen.

Ondertussen ken ik nu ook 2 mensen die me dierbaar zijn die Corona hebben. Als ik het goed begrijp gaat het behoorlijk goed met ze. De ene dame is behoorlijk verkouden en de andere een beetje. Maar zij heeft weer wat koorts en verlies van smaak en reuk. Allemaal niet prettig voor ze maar ik duim voor ze dat ze snel weer de oude zijn.