logo 10vingers

Ik probeer elk jaar een nieuwe "One Year Challenge" aan te gaan. Mijn eerste challenge was om na 35 jaar te leren blindtypen en dat ook nog eens op behoorlijke snelheid. Dat is gelukt. Na 1 jaar typte ik met 77 WPM. Dat heeft me zo gemotiveerd dat ik vanaf nu elk jaar iets nieuws wil leren. Mijn vorderingen hou ik bij op deze website en mijn YouTube kanaal. Die houden me scherp en gemotiveerd.

Pannenkoeken

Omdat ik gisteren een lekke band had is mijn afspraak verzet naar vandaag. Of ik een goede lunch locatie wist om de zaken door te praten.

Omdat ik al jaren geen pannenkoeken heb gegeten en dat opeens in mijn hoofd schoot de suggestie gedaan om bij de Vuursche Boer in de Lage Vuursche te gaan eten. Viel in goede aarde. Deze pannenkoeken specialist die al sinds mensenheugenis in de Lage Vuursche is gevestigt en ooit (misschien nu nog de familie) in handen was van Gerrie Knetemann was altijd de maatstaf voor pannenkoeken. Hun pay-off is dan ook "De lekkerste pannenkoeken van Nederland"

Vandaag waren de pannenkoeken niet te pruimen.

Erg melig en de spek was veel te veel doorgebakken. Bummer. En het was niet eens zo druk op deze druiligere zaterdagmiddag. Dan moet het toch niet zo moeilijk zijn om een top product neer te zetten.

Volgende keer ga ik een andere pannenkoekenzaak proberen.