logo 10vingers

We zijn alweer aangeland in week 51. Nog 1 week te gaan en dan ik deze jaarchallenge voorbij.

En ik ben erg tevreden dat ik in ieder geval één keer op camera over de 75 WPM heb gescoord. Gisteren al een mooie 80 woorden per minuut en nu tijdens mijn 'qualifying' run een mooie 77 woorden per minuut. En dan zit je toch mooi bij de 15% besten van de wereld. Mag ik best een beetje trots op zijn.

Een hele mooie score. Nu vasthouden en uitbouwen

Opeens lijkt het dat ik een jump gemaakt heb en nu zomaar een paar woorden per minuut sneller kan typen. Hoe dat mogelijk is snap ik ook nog niet helemaal want voor mijn gevoel heb ik een aantal maanden geen noemenswaardige progressie geboekt. Alhoewel het 'normale' typewerk wel steeds beter en soepeler aanvoelde.

Schijnbaar hebben die hersenen iets meer tijd nodig om alles te verwerken als de snelheid hoger wordt. Of misschien komt het door mijn nieuwe challenge, waarbij ik ook mijn vingers nodig heb, waardoor mijn vingers sneller en veelzijdiger worden. Wie weet mag het zeggen dames.

week 51 77 words per minuteAnyway, een tevreden gevoel houdt ik over van dit resultaat en op naar de finalevideo aankomende week. En hou me daarna ook in de gaten want deze grijsaard gaat gewoon door met een nieuwe challenge. En ik zal zo eens in de paar maanden een videotje plaatsen met hoe het typen me verder vergaat. Hou ik de snelheid vast? Wordt ik nog sneller? Het is allemaal terug te zien op deze website. Ik zou zeggen, bookmarken en tot ziens.