Deze week een tegenvaller voor mijzelf. Nadat ik gisteren een persoonlijk record haalde van 78 woorden per minuut kwam ik daar vandaag niet bij in de buurt.

Alhoewel het erop lijkt dat ik nu wel wat makkelijker en vaker in de 70's begin te scoren. Dus er zit nog steeds progressie in. En ik merk dat techniek en focus steeds belangrijker beginnen te worden. Maar dat is bij alle 'sporten' die je op een beetje niveau begint te doen, al zeg ik het zelf ;).

Ik kruip langzaam aan naar de 75 WPM met mijn score van 73 vandaag

De video spreekt voor zichzelf. Vandaag nog teveel andere dingen te doen om een stukje te schrijven. Dus dat komt later wel weer.

75wpm screenshot 2020 02 19 typing speed practice for programmers

77wpm screenshot 2020 02 19 typing test english 10fastfingers comP.S. En zoals gewoonlijk ga ik later nog eens achter de PC zitten en ga weer wat snelheidswedstrijdjes meedoen, en dan haal ik zelfs 2 x 77WPM. Zoals ik hierboven al schreef, als ik de goede houding en focus heb dan kan ik toch alweer wat hoger scoren. Nu nog even een paar weken goed doorknallen. Kijken of ik die oude vingers van me aan de nieuwe snelheden kan laten wennen.