Het jaar is bijna volbracht. Ik kan goed blind typen en daarom gaat mijn dagelijkse werk een stuk efficienter dan een jaar geleden.

Maar omdat ik al zo lang getrained heb, niet heel veel sneller verwacht te worden, en dus goed uit de voeten kan heb ik de dagelijkse oefeningen de laatste weken verwaarloosd. En dat zie ik dus terug in mijn snelheid. Het is net sporten, daar zie je hetzelfde.

Gelukkig uiteindelijk toch nog in de 70's gescoord

Ondanks dat ik een paar dagen geleden nog een mooie 75 woorden per minuut scoorde lukt het verder met de snelheidstests niet meer zo heel erg goed de laatste tijd. Dat komt zoals gezegd door het mindere oefenen maar ook door hoe ik me momenteel voel. Ben niet altijd even happy, heb wat dingen te verwerken en een hoop gedoe aan mijn hoofd en dat heeft wel zijn weerslag. Ik ben dit jaar ook begonnen om me weer eens te focussen op afvallen en ben al een kleine 4 kilo kwijt dit jaar. Misschien heeft dat er ook een beetje mee te maken.

Anyway, ik struggle lekker door maar moet me momenteel ook focussen op het binnenhalen van werk en nog wat andere zaken. Ook wil ik mijn basiscursus gitaar weer oppakken want die ben ik ook al diverse malen gestopt. Ik wil het nu toch uiteindelijk wel eens onder de knie krijgen. Misschien dat ik daar binnenkort wekelijkse video's van ga maken om mezelf te motiveren. Dat was ook het doel met deze wekelijkse video's van mijn type progressie en daardoor ben ik wel lang gefocused gebleven. Dus dat soort dingen helpen wel, voor mij in ieder geval. Ik ben dan verplicht om wekelijks een video te uploaden en dan wil je toch wel een soort van progressie geboekt hebben en niet een al te slecht figuur slaan. Zoals ik nu een beetje doe de laatste weken voor mijn gevoel. Maar ik moet maar denken als ik weer op een afdeling kom te werken dan zijn de meesten niet zo snel. Alleen de secretaresses e.d. zullen een stuk beter zijn maar die zijn dan ook vaak opgeleid en typen dagelijks heel erg veel.

Ik hoop in ieder geval dat jullie het mooi vinden om de reis en de struggelingen die daarbij horen mee te maken. Ik probeer een eerlijk inzicht te geven in wat je nu kan verwachten als je dit zelf gaat doen. Ik zal aan het eind van het jaar ook nog een ervaringen video maken met wat suggesties en tips.

Hopelijk tot volgende week.


Omdat ik niet tevreden was, zelfs eigenlijk teleurgesteld en boos heb ik na een stevige wandeling van een uur opnieuw een video'tje gemaakt. Gelukkig ging het daar iets beter in. Met die score kan ik deze week wel leven.