Meer dan 60 woorden per minuut in de Klavaro test

Hoe het allemaal werkt snap ik nog niks van, maar ik kom er hopelijk wel snel achter.

Ik ben weer begonnen om mijn gitaarcursus op te pakken. Ik heb de basiscursus bijna gedaan een paar jaar geleden maar toen is het weer verwatert. Maar, samen met wat andere voornemens, dat weer opgepakt dit jaar. Ik was bezig met les 4, van de 26, en het ging voor geen meter. Maar desondanks wel mijn vingers losgespeeld denk ik. Daarna maar weer achter de PC gekropen en weer eens Klavaro erbij gepakt. En opeens scoor ik daar boven de 60 woorden per minuut terwijl ik de laatste keren amper de 50 haalde. Sla mij maar dood. Ik snap er helemaal niks van.

Opeens heerlijk snel en efficient geypt in een Klavaro test

74wpm 2020 01 27 typing test english 10fastfingers comGaat het ene niet goed gaat het andere wel weer goed, je snapt er helemaal niks meer van. Dus ook maar een run gedaan bij 10FastFingers en dat viel ook niet tegen. Alhoewel ik na een paar runs aardig de kluts kwijt raakte en mijn scores dientengevolge ook sterk inzakten. Voor vandaag hou ik het er maar bij. Het gaat allemaal niet helemaal zo als ik wil.

Het lijkt wel of soms alles een gevecht is in het leven. Je moet ervoor knokken, trainen, oefenen, vechten of anderszins. En ik heb er soms gewoon de fut en zin niet voor. Dat snelle typen is aardig hoor, maar die gitaar wil ik nu wel eens onder de knie gaan krijgen, en dat blijft toch best wel lastig. En nu de herstart doet me weer beseffen dat je het eigenlijk bij moet houden want nu begint het wennen aan de snaren weer helemaal opnieuw. Mijn vingertopjes doen aardig pijn en het eelt moet weer van voren af aan opgebouwd worden. Maar ja, het is niet anders. Ik zal er maar doorheen moeten bijten. Ik probeer dat gitaar leren net zo methodisch op te pakken als ik afgelopen jaar met het typen heb gedaan. Dat heeft me toch wel het een en ander gebracht. Zou mooi zijn als ik eind dit jaar een video kan maken voor jullie en daar wat liedjes in kan spelen.

Ik ga mijn best doen.

klavaro text january 27 2020 uitslag