We beginnen al een beetje te wennen aan het nieuwe jaar, en ik aan mijn snelheid. Ik hou het nu makkelijk in de 70's.

Ik ben best wel een beetje trots op dat ik die 70's nu al een dikke 2 maanden haal. Maar de progressie gaat tergend langzaam. 74 wpm 2020 01 08 typing test english 10fastfingers comMomenteel zit ik op 1 á 2 woorden per minuut per maand. Maar progressie is progressie. Waarschijnlijk als ik wat gestructureerder en harder train kan het harder gaan maar de motivatie is wat afgenomen. Kan nu aardig goed typen al zeg ik het zelf, en meer dan dit is alleen nog maar voor de sport. Als ik uiteindelijk maar die 75 WPM minimaal maar haal aan het einde van de 52 weken. En daar heb ik dus nog 9 weken voor.

Als ik uiteindelijk maar die 75 WPM minimaal haal

Ik ga gewoon lekker door in ieder geval met het plaatsen en produceren van mijn wekelijkse video's tot ik het jaar volgemaakt heb. En ben daarom nu al een beetje bezig met wat ik daarna ga doen. Wil wel weer iets nieuws erbij leren. Misschien ga ik wel wekelijkse gitaar video's plaatsen. Ik ben steeds weeer begonnen en opnieuw opgestart met de basiscursus via Gitaarlesvankoen.nl. Maar het is om allerlei redenen steeds verwatert. Dus ik kan eigenlijk nog niet veel met die gitaar. De basis akkoorden kan ik redelijk pakken maar daar houdt het ook wel mee op. Terwijl ik de vorige zin typ denk ik dat ik me misschien ook een wat moet gaan verdiepen in het Nederlands. Ik was daar op school nooit heel erg goed in. Heb vooral moeite met de D's en de T's. Het komt mijn typewerk natuurlijk wel ten goede als ik ook de grammatica goed beheers.

Anyway, ik heb nu gezien hoeveel je kan bereiken met een kwartiertje á 20 minuten per dag oefenen. Dat geldt ook voor die gitaarlessen. Daar wordt ook aangeraden om een kwartier á 20 minuten per dag te trainen. En ik moet het toch eens gaan beheersen want ik denk dat je daar uiteindelijk veel voldoening uit kan halen. Ik was gisteren op een serieuze meeting en aan het einde van de avond toen we opstapten liep een man naar de piano die in de woonkamer stond en begon een swingend liedje te spelen. En dat is toch wel heel erg leuk. Aangezien je de gitaar ook met je vingers, 10, bediend kan dat natuurlijk zonder zorgen onder dit domein voortgezet worden.

Ik denk er nog even over na wat ik met deze site verder ga doen, maar als ik eruit ben dan zal ik dat zeker melden.