Wederom een week voorbij, wat vliegt de tijd. Beetje grieperig en druk geweest maar toch de snelheid op peil gehouden.

Ondanks dat ik deze week eigenlijk praktisch niet geoefend heb hou ik mijn snelheid op peil. Ik heb gisteren nog wel even intensief geoefend maar was er misschien niet voldoende bij. Ik haalde met moeite de 60 woorden per minuut en dat is tegenwoordig zelfs voor mij behoorlijk langzaam. Ik moet tegenwoordig toch wel minimaal hoog in de 60 scoren.

Ik ben deze week wat grieperig en ook nog eens druk met wat afspraken en gespreken die ik gevoerd heb. Ik ben bezig om wat nieuwe klussen te scoren maar ben ook bezig met detacheringsburo's voor interim opdrachten. En heb dan ook nog eens een tijdelijke coach om me een beetje te helpen de toekomst voor te bereiden en in te vullen. Hij helpt me een beetje hoe ik mijn pad moet uitzetten en geeft me wat inzichten wat mogelijk is en hoe mijn kansen te grijpen. Erg leerzaam.

Dat was ook de reden dat deze week eigenlijk de eerste week is dat ik eigenlijk niet geoefend heb en ook geen tests gedaan op 10FastFingers, op gisteren na. Ik ben dan ook zeer content met de gescoorde 71 woorden per minuut.

Een alleszins acceptabele 71 woorden per minuut

Zoals je zag had ik 384 aanslagen en 30 fouten. Dat betekent dat als ik 0 fouten had gehad ik een score van 77 had kunnen behalen. Nu is 0 fouten beetje onrealistich maar een fout tussen de 8 a 11 aanslagen is zeer goed. Daar maar op focussen voor volgende week dan heb ik mijn gewenste score van 75 in mijn zak. Maar zoals al eerder op deze site aangegeven het gaat met ups en downs. Dus daarom ben ik ook niet ontevreden met de 71WPM.

Ik blijf deze week druk met andere zaken dus moet even zien of en hoeveel ik kan oefenen. Ondanks dat ik met belangrijkere zaken bezig ben nu moet ik niet uit het oog verliezen dat ik een 'One year challenge' heb. Dus oefenen blijft voorwaarde om progresssie te blijven boeken. Ik spreek mezelf maar even wat moed in om mezelf gemotiveerd te houden.

Ik zeg tot volgende week, later.