Ondanks dat ik gisteren niks gedaan heb en vandaag ook niet toch een acceptabele score vandaag.

Ik ben momenteel een beetje aan het zwoegen en proberen wat nu de goede manier is om deze snelheidstests te doen. Soms probeer ik op ritme te letten, en dan weer op accuratesse en soms ook puur op snelheid. Als ik puur op snelheid ga zie ik dat ik richting de 80WPM kan halen maar als ik zo snel type maak ik nog teveel fouten. Maar heb het idee dat als je soms van die speedruns doet dat wel helpt. Omdat je vingers dan wennen aan dat nog snellere bewegen.

Alweer 4 weken achter elkaar in de 70s

Ik doe dat heel soms ook met mijn golf. Ik oefen daar niet zoveel mee maar soms als het wat minder gaat wil ik nog wel eens op de drivingrange even oefenen. Ik probeeer de ballen dan zo hard mogelijk te slaan voor een minuut of 10. En dan is het resultaat niet belangrijk. Ik doe dat ook wel in de baan, zeker met een wedstrijd. Ik wil dan nog weleens voordat ik met mijn driver sla een paar oefenswing doen op een te hoge snelheid. Gewoon keihard rammen dus. Het gevolg is dat je uiteindelijke slag iets sneller is maar vooral ook goed door de bal gaat waardoor je rechter gaat slaan. Schijnbaar moet ik deze techniek ook voor mijn typen gebruiken.

Ik ben ik elk geval blij dat dit al de 5e score op rij is in de 70s. Die 70 grens is nog steeds een breekpunt in mijn hoofd. Ik moet er meer op vertrouwen dat ik dit kan en dat ik ook sneller ga. Mijn slechte runs moeten minimaal 70 zijn dan zijn mijn goede runs zeker richting de 75. Anyway, ik oefen rustig door. Nog zo'n 15 weken te gaan voordat ik mijn jaar heb volgemaakt.

Tot de volgende week.