logo 10vingers

Alweer week 34 van mijn challenge. De tijd vliegt en ik krijg steeds meer plezier in het typen omdat het me steeds makkelijker afgaat en met minder fouten.

Natuurlijk gaat het niet elke dag zo voorspoedig, de ene dag gaat het als vanzelf en de andere dag zitten mijn vingers in de knoop. Hoe dat komt en wat ik daaraan kan doen ben ik nog niet uit. Vooral de pink en ringvinger van mijn linkerhand blijf ik 'moeilijk' vinden. Maar dat is waarschijnlijk een kwestie van gewoon doorgaan en dan trekt dat ook wel bij.

Al de tweede week in de 70's. Niet slecht voor een middelbare leerling ;)

Deze week zaten mijn vingers misschien iets meer in de knoop maar de 70 woorden per minuut van deze week is erg goed al zeg ik hetzelf. Ik ben trots op mezelf. Nu zorgen dat ik in de 70's blijf vanaf nu. Alhoewel dat niet vanzelfsprekend is omdat ik gemiddeld wel heel regelmatig in de hoge 60ers zit maar 70 en hoger haal ik nog niet vaker dan zo'n 5% van de keren dat ik het probeer. Maar ze komen langzamerhand vaker voor. Ook wel mooi om te zien dat ik die 70 gelijk in mijn eerste run haalde.

Eigenlijk zat er nu ook geen week tussen mijn scores. Normaal neem ik op en publiceer ik op de woensdag middag. Maar omdat ik dan een paar afspraken heb lukt me dat waarschijnlijk niet en daarom maar gisterenmiddag op de dinsdag opgenomen voor deze keer. Het mag de pret niet drukken.

Ik merk dat het dagelijks een kwartiertje oefenen -soms doe ik meer- een must is om bij te blijven en te verbeteren. Waarbij ik wel aanteken dat ik soms een dagje vrij neem zoals dit weekend toen ik een golfwedstrijd had, die ik nog mocht winnen ook. Ik heb het idee dat die vrije dagen soms meer brengen in de progressie dan stug elke dag doortrainen. Grappig om te zien dat het hetzelfde werkt als bij sporten. Soms laten vieren en dan weer even er keihard tegenaan.

Anyway, ik vind dat ik lekker ga en ben blij met mijn langzame maar zekere progressie. Hopelijk kijk en/of lees je volgende week weer mee.