logo 10vingers

Deze week gingen boven verwachting goed. Ik had gedacht dat ik wat teruggevallen zou zijn.

Maar dat is gelukkig niet zo. Heb niet zoveel kunnen typen enzo maar probeer dagelijks in ieder geval wat speedtests e.d. te doen. Ben ook weer wat activer op social media actief geweest dus mogelijk heeft dat ook geholpen. Vanochtend schreef ik een korte reactie van een paar regels op een draadje wat over glasvezel ging. Toen ik dat had getypt en op de publiceren toets drukte viel me opeens iets op. Dit was de eerste keer dat ik een stukje tekst gedachteloos heb getypt. Dus zonder dat ik me focus op toetsen op bewust ben van hoe ik aan het typen ben. Dat geeft toch wel aan dat ik weer een klein stapje verder ben. Prettig om dat te ervaren.

De eerste keer dat ik een stukje tekst gedachteloos heb getypt

Voor vandaag heb ik even weinig aan toe te voegen maar dat je gewoon stug moet volhouden en doorgaan als jij ook in dit proces zit. Ik heb terugvallen, en af en toe heb ik totaal geen gevoel bij het typen. Maar dan een volgende dag is het er weer. En zoals vandaag, bijzonder. Vandaag bezig geweest met mijn huis opruimen en weinig getypt. Paar facebook berichten. En even voor gaan zitten om de video te maken en daarvoor als opwarmertje alleen een kort tekstje op een oefensite getypt. Ik ging zitten en de eerste run al 67 woorden per minuut terwijl het voelde als 60WPM. Grappig eigenlijk. Heb er opeens wel weer vertrouwen in dat de basis snelheid nog zeker een stukje hoger kan.

Een klein half uurtje later nog maar eens een typetest gedaan op 10fastfingers met mijn nieuwe GK61. Die vind ik toch wel heel erg lekker typen met zijn Kailh Box Pink's. Eerst in mijn persoonlijke account op mijn backup pc, heb daar een 2e fake account, tijdens de eerste run een nieuwe high score voor mijn fake account neergezet. 73 wpm 10fastfingers 2019 10 23 16 24 06. Een nieuw persoonlijk record71 Woorden per minuut, een evenaring van mijn officiële record. Niet onaardig, want 70 WPM of hoger heb ik nog maar een paar keer gehaald. Daarna meegedaan aan de competitie. En tijdens de eerste run haalde ik een nieuwe persoonlijke high score van 73 woorden per minuut. Terwijl ik slecht begon, maar de tweede helft vloog ik over het toetsenbord. Wat een heerlijk gevoel. Ik denk dat ik een deel van die tweede helft ruim boven de 80WPM heb getypt. Exciting.

Tot volgende week.