logo 10vingers

Alweer een week voorbij. Een week waarbij ik niet echt tijd en zin heb gehad om te oefenen.

Maar ondanks dat ik niet echt geoefend heb zit ik wel elke dag achter mijn toetsenbord. Dus ik type wel. En dat is ook een soort van oefening. En natuurlijk doe ik elke dag wel wat speedtests want dat is toch een leuke verslaving. Ik kan me wel vermaken op die site van 10FastFingers.

Steady op 67

Ik zie ook dat ik wat afvlak in mijn scores maar dat komt waarschijnlijk toch omdat ik op een behoorlijk goede score zit voor iemand zoals ik. Iemand die niet heel veel hoeft te typen dagelijks, misschien een paar A4tjes vol maximaal. En dat zijn dan meestal mails of wat reacties op internet. En natuurlijk een paar artikelen per week op deze site.

Mijn gewone 'coding' werk bestaat veelal uit vele korte stukjes code en even nadenken dus daar bouw je geen snelheid mee op. Hooguit vind ik alle tekens en getallen steeds makkelijker op mijn toetsenbord.

Anyway, ik ga lekker het jaar volmaken en zie wel waar ik eindig. En ik probeer, zin en tijd daargelaten, zoveel mogelijk te oefenen. Maar ik ben al trots dat ik in ieder geval zo ver gekomen ben.

asdf