logo 10vingers

Week 27. De start van het 2e half jaar. Benieuwd wat die me gaat brengen. Makkelijk is het niet maar ik heb er nog steeds plezier in.

Vanaf heden zal ik werken en de wekelijkse speedtests doen op mijn nieuwe keyboard. De Magicforce 82 met groene Gateron switches. Binnenkort zal ik daar een review over schrijven en een video ervan maken voor op youtube. Een eerste impressie video heb ik al gemaakt in het Engels. Ik wil in ieder geval zwaardere switches dan de blues maar de greens zijn misschien iets te zwaar. Na een tijdje typen voel ik mijn vingers wel. Maar lekker typen doet het wel met een goede feedback.

Mijn eerste speedtest met de Magicforce is gelijk een evenaring van mijn high score. 68 WPM. Ik moest die er wel uitpersen want om een of andere reden gaat het typen op woensdag niet altijd even makkelijk. Uiteindelijk heb ik 5 speedtests moeten doen voor ik de snelheid te pakken had.

De 70 is in zicht. Kan niet wachten maar makkelijk is het niet

De eerste scoren waren allemaal laag in de 60. Erg ontevreden over en ik baalde er enorm van. Maar ik kan het natuurlijk ook relativeren want enige tijd geleden hikte ik nog tegen de 60 aan en was ik blij met dergelijke scoren. Dat ik nu meestal in de 60 score betekent toch dat de snelheid langzaamaan nog steeds verbeterd.

Anyway, heb er voor nu niet meer over te melden en ga gewoon op deze voet door. Wel 'train' ik nu op meerdere websites om afwisseling te hebben. Dat lijkt me ook beter voor de ontwikkeling. En maar eens goed wennen aan mijn nieuwe keyboard. Denk als mijn vingers nog beter wennen aan die groene switches ik daar veel voordeel uit ga halen. En ik hoop ook dat het automatisme meer gaat doorzetten. Ik type veel woorden gedachteloos maar, zeker tijdens de speedtests, denk ik nog teveel na over welke vinger te gebruiken. Dat is allemaal in een fractie van een seconde maar als ik dat straks helemaal gedachteloos kan gaat mijn snelheid volgens mij enorm omhoog.

We zullen zien, tot de volgende week.