logo 10vingers

badges 10 fast fingers
badges 10FastFingers. Op naar de 70+

Elke keer val ik weer een stukje terug. Om depressief van te worden!

Nadat ik mijn nieuwe toetsenbord binnen had afgelopen week, de Magicforce 82, had ik gelijk overal mijn snelheidsrecords gebroken. Maar nu bijna een week later ben ik radeloos. Dat nieuwe keyboard heeft Gateron Green switches met een actuation force van 80 gram. Dat is schijnbaar iets te hoog gegrepen en ik krijg en vermoeide vingers van na een tijdje typen. En na de records heb ik weer een terugval. Alhoewel het wel relatief is. Ik haal nu geregeld scores van 62, 63 en soms 64 en zelden nog onder de 60. En dat was een maand geleden wel anders. Dus objectief gezien ga ik wel vooruit. Maar het lijkt wel gepaard te gaan met terugvallen.

Wanneer gaat de echte snelheid nou eens komen?

Eindelijk had ik de 68 woorden per minuut gehaald, en zelfs een paar keer, en nu heb ik moeite om in de 60 te blijven. Dat lukt wel maar met pijn en moeite. Ook op mijn andere toetsenbord met Kailh Box White switches die lichter zijn blijft de snelheid achter. Grrrrrrr. Wel zie ik dat ik in de langere teksten, die ik ook op diverse sites bijhoudt, dat de snelheid daar langzaamaan sneller word en ik regelmatig boven de 50 woorden per minuuut scoor. Dus dat is wel een redelijk typesnelheidje, alhoewel ik uiteindelijk easy boven de 60 wil uitkomen.

Ik moet mijn frustraties maar weer eens beteugelen en net als alle andere 'teleurstellingen' me er maar overheen zetten en gewoon doorgaan. Misschien horen doe dalen er naast de pieken bij. speed badges 10fastfingersIk hoop het maar dan kan ik binnenkort eens die in de verte reikende 70 doorbreken. Dat zou een mooie eerstvolgende mijlpaal zijn en een mooie badge bij 10FastFingers erbij.