logo 10vingers

De weken vliegen voorbij. Volgende week heb ik al het eerste half jaar volbracht. En ik ben niet ontevreden.

Meestal neem ik de video's op in de namiddag nadat ik dan eerst wat type oefeningen e.d. gedaan heb zodat ik opgewarmd ben. Maar vanochtend deed ik even een geregistreerde speedtest op 10FastFingers en haalde ik daar voor de eerste keer gelijk 65 woorden per minuut. Die 65 heb ik hier al in een video gehaal vorige week maar die doe ik in een andere browser zonder een account. Dus erg tevreden dat ik die 65 nu ook gehaald heb in mijn account.

Op naar de 70 WPM

Omdat ik die score koud haalde, had nog helemaal niet getypt vandaag, gelijk maar begonnen aan 65wpm 4 september 2019 thumbde opname voor deze week. In mijn eerste run daar haalde ik 64. Eentje lager maar voldoende voor deze week. Een mooi resultaat dat ik de snelheid vast kan houden. Het wordt wel steeds moeilijker en ik merk dat ik echt veel moet typen om dit vast te houden. Ondanks dat de progressie niet zo snel meer gaat heb ik wel het gevoel dat ik steeds 'makkelijker' typ. Dus ik moet gewoon veel geduld hebben en accepteren dat de progressie nu langzaam gaat. En die 64 is een mooie bevestiging dat ik momenteel de snelheid vasthoudt. En aan mijn oefeningen merk ik dat een paar woorden per minuut meer er binnenkort toch wel inzit.

Jullie mening

Wat vinden jullie tot nu toe van mijn site en de video's die ik maak om te laten zien hoe een progressie kan gaan met een beetje toewijding? En motiveert het jullie ook? En wat kan ik anders doen of nog toevoegen om het aantrekkelijker te maken?

Ik hoor het graag van jullie.