logo 10vingers

Alweer een week verder. Terwijl ik een wedstrijd aan het spelen ben komt de video online.

Deze woensdagmiddag moet ik een matchplay wedstrijd spelen om me te kwalificeren voor het senioren matchplay kampioenschap op mijn golfclub. Mijn handicap is de afgelopen tijd gezakt naar 9.7 waar ik best wel trots op ben. Maar ik moet spelen tegen een goede golfer met handicap 4.5 dus de kansen zijn minimaal. Maar je weet nooit.

Omdat ik normaal woensdagmiddag mijn wekelijkse video opneem en plaats op YouTube wil ik dat wel volhouden. Deze keer dus gisterenavond al deze video opgenomen om hem vandaag om 16:00 uur te kunnen publiceren. Maar dat mag de pret niet drukken. Ik heb weer niet teveel geoefend en zeker vandaag niet. Vandaag, na een dag hard werken, deze video opgenomen zonder vooraf te oefenen en het resultaat valt me niet tegen. Alhoewel ik nu al weken rond en tegen de 60 woorden per minuut hang.

Ik hou de snelheid van rond de 60WPM goed vast

De afgelopen week had ik vaak scores van rond de 54 en daar werd ik wel een beetje depressief van. Gisteravond laat heb ik nog wel uitvoerig getraind met een aantal langere teksten en wat speedtests. Die gingen niet super maar dat vele oefenen heeft schijnbaar wel geholpen. Want zoals je ziet op de video heb ik geen lekker ritme en maak ik ook nogal wat fouten. Als ik dan toch 60 woorden per minuut score dan ben ik daar voor nu tevreden mee.

Volgende week alweer video #24. Time flies when you'r having fun.