logo 10vingers

Druk, druk, druk geweest en weinig geoefend, maar toch een mooie progressie.

Wat er gebeurd is weet ik niet maar schijnbaar gaan de hersenen gewoon door en wordt het programma in je hoofd continue geupdate en verbeterd. Ondanks dat ik deze week eigenlijk niet echt geoefend heb en zelfs het hele weekend niet achter de pc heb gezeten kwam ik toch tot een verrassend goede score. Mooi hoe dat allemaal in die grijze massa werkt.

Dit weekend had ik de jaarlijkse clubkampioenschappen strokeplay op mijn golfclub. Ondanks dat ik al een 50+er ben en mee mag doen aan de senioren kampioenschappen heb ik alweer meegedaan met de creme de la creme van de club. 2 Volle ronden op zaterdag, in de bloedhitte, en als je dan de cut haalt mag je op zondag in een laatste ronde nog eens je kunsten vertonen. Ik heb dit jaar de beste clubkampioenschappen van mijn leven gespeeld. En ben daar best wel trots op. En ik een veld van voornamelijk tieners en twintigers met soepele lijven en veel talent ben ik toch als 9e geindigt. Voor mij echt een heel goed resultaat waar ik trots op mag zijn.

Een onverwachte high score van 65 woorden per minuut

Misschien zat ik door die kampioenschappen wel in een mooie flow, of heeft het toch met die screenshot 2019 07 31 16 25 06 65wpmgrijze massa te maken. Maar doordat ik door mijn tournooi en door mijn drukke werkzaamheden eigenlijk geen tijd had om te oefenen heb ik vandaag toch mijn beste score ooit behaald. 65 Woorden per minuut. In de allereerste test die ik deed en opnam voor bovenstaande video.

Het leven blijft toch wel een misterie zo nu en dan. Aankomende weken heb ik weer wat meer tijd om te oefenen en wat fanatieker aan de slag te gaan. Ik ga er maar weer eens goed voor zitten. En zoveel mogelijk typen, want denk toch dat je daar niet slechter van wordt.

Ik zeg, tot volgende week.