logo 10vingers

Terwijl de hitte records breekt in Nederland ben ik weer terug in de eerste magische grens van 60.

Het is lekker puffen op het moment nu het buiten zo'n 38 graden is en in mijn werkkamer zo'n 29 graden. Maar je niet te  druk maken en een ventilator aan zorgt ervoor dat ik het voorlopig wel uithoudt.

Terug op 60 WPM, en nu verder

Ik haalde vandaag gelijk in mijn eerste poging 60 woorden per minuut. Met een langzame start en wat fouten, die me ook uit mijn concentratie haalden. Dus op zich ben ik wel tevreden. Ik begin weer te pieken naar hogere waardes dus hoop snel weer wat progressie te boeken.

Ik merk wel direct als ik 2 dagen wat meer oefen, wat langere teksten en wat andere oefeningen plus wat speedtests dat je dat gelijk merkt aan je snelheid. Die gaat dan snel iets omhoog en het lijkt dan ook iets minder moeizaam te gaan. Voor vandaag ben ik blij dat ik weer een score heb in de 60, terwijl ik dat een maand geleden ook al gehaald heb. Maar de afgelopen maand heb ik toch minder geoefend en dat zie je terug in het resultaat. Na deze week heb ik weer wat meer tijd dus dan ga ik me weer iets fanatieker richten op de trainingen. Uiteindelijk wil ik bij 10 Fast Fingers elke keer als ik een test doe, makkelijk minimaal 75 woorden per minuut halen. Ik heb er nog steeds vertrouwen in.

screenshot 2019 07 24 10fastfingers com 64wpmNet nog even in mijn officiele 10FastFingers account wat tests gedaan en ik moet zeggen de vingers 'lopen' lekker. 60, 62 en 64. Mooie scores, waarbij die 64 voor mij ook weer een absoluut nieuw record is. Yippieeeeee.

Voor vandaag hou ik het hierbij en ik zeg: "Later".