logo 10vingers

En daar is weer de wekelijkse video update. Gelukkig is de snelheid weer terug.

Zoals meestal doe ik eerst wat type trainingen, in dit geval een lange tekst typen, en direct daarna neem ik mijn video op voor mijn Youtube kanaal.

Ik ga steeds makkelijker typen en maak minder fouten

Met de 53 woorden per minuut ben ik niet ontevreden. Ik merk dat ik in de dagelijkse test meestal rond de 49 / 54 zit. En dat was paar weken geleden nog iets lager. Dat komt volgens mij voornamelijk omdat ik steeds minder fouten maak. En ik word natuurlijk ook gewoon sneller. Maar merk altijd wel dat op die video beetje druk staat want ik wil natuurlijk een goede score halen.

screenshot 2019 06 19 13 57 01 57wpmLater op de dag heb ik nog wat speedtests gedaan op mijn werk pc met mijn Ajazz AK33 toetsenbord en later ook nog op mijn backup pc met mijn Hexgears toetsenbord. En op die laatste haalde ik een mooie nieuwe persoonlijke high score van 57 WPM. Dus de pieken worden langzaamaan iets hoger. Erg leuk om te zien en dat houdt mijn sporthart gemotiveerd.

Ik hou de moed erin en ga nu vaker lange teksten typen in mijn typeprogramma's. Ik gebruik voor de langere teksten het programma Klavaro. Een fijn programma dat goed je snelheid, vloeiendheid en accuratesse bijhoudt. Wat mij betreft een aanrader. Probeer het maar eens.

In Klavaro heb ik een typesnelheid, inclusief leestekens, returns, hoofdletters en andere tekens van 34WPM. Het doel in Klavaro is 50WPM halen. Als ik dat haal dan ben ik echt een voorleerde typer. Ik zal jullie ook van mijn vorderingen in Klavaro op de hoogte houden.

Ik zeg, later.