logo 10vingers

Teksten oefenen op typingclub.com

Nu ik ook meer langere echte teksten oefen gaan die ook beter, met positieve resultaten tot gevolg.

Vandaag bak ik nergens wat van en zijn mijn scores hopeloos. Ik snap er niks van, maar ja. Gisteren o.a. op de TypingClub wat tekstoefeningen gedaan en dat ging wel lekker. Zelfs voor een eerste keer 60+ woorden per minuut gehaald bij oefenen van 'normale' teksten. Dat was wel een mooie opsteker. Was weliswaar over een run van 10 seconden tijdens de test, maar overal een score van 59 woorden per minuut. Dat is een behoorlijke score voor het overtypen van teksten.

60 WPM nu ook gehaald met 'normale' teksten

Ook de site van TypingClub vind ik een aanrader. Ik denk dat je uiteindelijk zo gevarieerd mogelijk moet oefenen om steeds verder te komen. 60wpm badge typingclub 29 sept 19Dat zal vooral helpen in je echte werk. 10FastFingers is erg leuk maar je leert de woorden zo goed kennen dat dat een deel van de snelheid bepaald.

Ik zal binnenkort op de links pagina een overzicht plaatsen van alle websites die ik gebruik en ook van een hoop andere interessante sites die over typen gaan of die handig zijn om kennis te vergaren over mechanische toetsenborden of waar je die kan aanschaffen. Hou die pagina dus in de gaten.

Ik oefen lekker door en zie jullie woensdag hopelijk weer voor mijn wekelijkse progressie video.