logo 10vingers

Mijn Magicforce 82 met Gateron Greens
Mijn Magicforce 82 met Gateron Greens

Vandaag maar weer even een stukje produceren. Om maar weer wat meters te maken want de snelheids competities zijn waardeloos vandaag.

Nadat ik gisteren mijn record op de 69 woorden per minuut heb gezet ben ik het vandaag helemaal kwijt. Kom in eerste instantie niet hoger dan 55 woorden per minuut. Hoe kan dat nou?

Maar met die snelheids competities gestopt en vandaag mijn laptop even erbij gepakt. Die moest nodig even geupdate worden. Windows 10 en de laatste updates voor Fedora 30. Wat dan telkens weer opvalt als je een paar weken de laptop niet hebt gebruikt dat je met die Windows updates minimaal een half uur bezig bent inclusief diverse herstarts. Daarna Fedora geupdate (ik heb een dual boot machine) en dat is in 1 minuutje gepiept. Gewoon in de terminal het commando geven "sudo dnf update", enter toets indrukken, password invullen en alles wordt gedownload en geinstalleerd. Klaar! Zo moet het zijn en zo hoort het.

Anyway nadat alles is geupdate maar eens wat snelheidstests op de laptop gedaan en dat ging niet eens slecht. Ondanks dat dat een minder toetsenbord heeft met minder feedback toch zelfs een keer 64 woorden per minuut gehaald.

64 woorden per minuut op mijn laptop is niet slecht

Omdat het typen vandaag nogal slecht ging en later onverwacht goed op de laptop toch later maar weer eens achter de pc gekropen en aan de gang gegaan met wat competities. En daar uiteindelijk ook een keer 68 woorden per minuut gehaald dus dat was wel weer een opluchting. Maar over het  algemeen had ik toch moeite om meer dan 62 WPM te scoren. Ook mijn testen met langere teksten kwam niet helemaal uit de verf. Ik heb het vandaag gewoon niet. Maar laat ik het dan morgen maar weer hebben dan moet ik namelijk weer mijn wekelijkse typetest video maken. En altijd leuk als je daarin weer goed scoort. Alleen had ik daar 68 vorige week en dat is toch wel een lastige score om te evenaren of in de buurt te komen. Maar je weet nooit, ik ga gewoon mijn best doen.

59wpm in 5 minuten test op 1 oktober 2019Na al dat getest heb ik nog een speedtest gedaan over 5 minuten. Eigenlijk wil ik dagelijks ook een speedtest over 10 minuten doen maar daar had ik vandaag even geen zin in. En in die 5 minuten test toch een mooie 59 woorden per minuut gehaald en dat is een score waar ik tevreden mee ben. Om langere tijd te focussen en te scoren is niet makkelijk maar dat is ook waarom je ervan leert.