logo 10vingers

Snelle typer

Hoe sneller je wordt hoe moeilijker het is. Maar ik ga dus nog steeds vooruit. Want vandaag een nieuw persoonlijk record gehaald op 10FastFingers.

Ik zag het niet aankomen want de laatste dagen ging het eigenlijk voor geen meter. Ik was al blij als ik de 75 woorden per minuut haalde. Maar vanochtend eerst een heerlijke bokszaktraining gehad en daarna beetje aangerommeld op de PC. Toen maar even aan de slag gegaan op 10FastFingers met wat speedtests. Omdat ik niet geloofde dat ik erg snel zou zijn maar geprobeerd rustig maar zo foutloos mogelijk te typen. En de eerste run was daarmee al een 77 WPM. Daarna nog een run gedaan en toen een 'officiele' die meetelt in mijn account. Dat was een 81 WPM en dat was op zich al een mooi resultaat.

87 Woorden per minuut. Proud! 87wpm 10fastfingers com

En daarna nog aan zo'n 'wedstrijd' meegedaan en dat ging eigenlijk zo smooth dat ik opeens een 87 WPM zag staan. En dat had ik nog nooit gehaald. Dus misschien zit die 90+ badge er bij 10FastFingers er nog wel in voor het eind van het jaar. Want dat is mijn doelstelling. En dan hoop ik in 2021 een keer die 100+ badge te halen. Dat is wel heel erg snel typen maar het moet zeker mogelijk zijn.

Zo'n opsteker is wel weer aardig voor het moraal want ik zag het de afgelopen week even niet meer zitten. Ik scoor dan wel minimaal laag in de 70 maar vind dat ik nu rond de 80 zou moeten scoren regelmatig. En dat lukte voor geen meter. Het leek er wel op dat mijn snelheid minder werd en een 73 WPM was het gemiddelde ongeveer van de laatste week. Maar opeens zit er weer een opleving in. Ik merk steeds meer dat je fit moet zijn, goede houding aanhouden en proberen niet te snel te gaan maar zo zorgvuldig mogelijk. Die balans is heel lastig, dat is een vorm van techniek die ik steeds beter moet leren beheersen.

Ik heb er in ieder geval weer extra zin in en ga gewoon door. Het is dus gewoon een kwestie van volhouden, en doorgaan. Vooral doorgaan.

87wpm screenshot 2020 11 02 typing competition 10fastfingers com