Ik probeer elk jaar een nieuwe "One Year Challenge" aan te gaan. Mijn eerste challenge was om na 35 jaar te leren blindtypen en dat ook nog eens op behoorlijke snelheid. Dat is gelukt. Na 1 jaar typte ik met 77 WPM. Dat heeft me zo gemotiveerd dat ik vanaf nu elk jaar iets nieuws wil leren. Mijn vorderingen hou ik bij op deze website en mijn YouTube kanaal. Die houden me scherp en gemotiveerd.

Gtypist type resultaat

Tussen alle werkzaamheden door al mijn systemen aan het updaten en inrichten met dual-boots. Het is even werk maar dan heb je ook wat.

Ik heb na lang onderzoek al eerder gekozen voor Fedora. En gebruik de XFCE desktop. Ik vind die zelf het prettigst omdat je snel bij alles kunt en het lekker simpel en overzichtelijk is. Het gaat er tenslotte om dat ik zo snel en efficient mogelijk kan werken terwijl alles het goed blijft doen.

Vandaag de backup PC geheel opnieuw ingericht. De Nvme schijf geformateerd en daarna dual boot geinstalleerd. Windows 10 Pro en Fedora XFCE. Ik heb van alles de installers en scripts klaarliggen dus het is relatief snel voor elkaar. Ga ik van het weekend mijn werk PC inrichten.

Vanavond nog even door de type oefeningen gegaan en de nieuwe oefening in één keer gehaald ;).