Ondanks dat ik deze week weinig tijd had om te oefenen ben ik erg blij met het resultaat.

Ondanks de mindere tijd die ik aan mijn typen heb kunnen besteden heb ik wel mijn high-score geëvenaard. En dat is niet mis. Daar ben ik echt heel erg blij mee.

Het doel van 75 woorden per minuut komt in zicht ...

Zoals je in de video zag, scoorde ik eerst een 69 (❤), daarna een 66 en als laatste de 73 woorden per minuut. week 36 73wpmDat ik een beetje de range die ik ook deze week haalde, alleen heb ik deze week niet boven de 70 gescoord en zat ik soms ook net onder de 66. Mogelijk ook omdat mijn focus niet voldoende was omdat ik nogal wat zaken aan mijn hoofd heb momenteel. Over het algemeen wel allemaal leuke en/of nieuwe zaken, maar ze leiden toch af.

Ik ben onder andere bezig met een carriere-coach om mijn werkzame leven eens onder de loep te nemen om te zien hoe ik de aankomende 5 tot 10 jaar voor mezelf moet gaan invullen. Ik ben de laatste 20 jaar zelfstandig als ZZP'r aan de slag geweest maar heb toch wel meer behoefte aan een interessante uitdaging, meer werken in een inspirerende omgeving en met mensen. En wat meer financiële zekerheid, maandelijks, is ook wel lekker. Lijkt me op zich wel weer fijn om maandelijks uitbetaald te worden, nog iets aan mijn pensioen te doen en dan zo ergens in mei een 13e maand ontvangen. En ook misschien wel fijn om aan het einde van de dag de deur achter je dicht te gooien en dan alles even achter je te laten. We zullen zien hoe het gaat uitpakken.

Ook ben ik gevraagd door een groepje mensen om een -classified- op te zetten. Dat is allemaal in een erg vroeg stadium en hangt nog van veel dingen af. Maar om nieuwe mensen te ontmoeten en daar mee te brainstormen is wel weer heel erg prettig.

Al met al drukke dagen, want de carriere-coach heeft me natuurlijk met een aantal opdrachten op pad gestuurd die ik over 2 weken gerealiseerd moet hebben. Dat is even wennen en ik zie er nu ook nog een beetje tegenop. Maar wel lekker om weer uitgedaagd en geprikkeld te worden. En als er wat meer duidelijkheid is in mijn toekomst zal ik daar vast het een en ander over gaan schrijven hier in mijn blogs.

Maar wat er ook gebeurd en wat ook de nabije toekomst brengt, ik wil dat jaar met wekelijkse video's en het dagelijks trainen volhouden. Want ik ben echt beniuwd wat een jaar oefenen mebrengt qua typen. Voor mij zou het geslaagd zijn als ik makkelijke elke keer minimaal 75 WPM scoor in 10FastFingers in het Engels en het Nederlands. In het Nederlands loop ik qua score nu iets achter. Dat komt merk ik omdat een qwerty toetsenbord toch 'afgesteld' is op de Engelse taal. En natuurlijk ook omdat ik minder in het Nederlands oefen. Als ik eenmaal in het Engels zover ben zal ik me ook wat meer gaan richten op het Nederlands.