logo 10vingers

Na een enerverende en emotionele week, waarbij ik toch zoveel mogelijk dagelijks wel wat geoefend heb, kon ik een mooi nieuw hoogtepunt noteren.

Ondanks de enerverende week was ik schijnbaar toch weer aan een sprongetje toe. Het gaat met pieken en dalen maar dat hoort bij het proces zoals jullie ondertussen wel begrepen hebben.

Nadat ik eerst wat type oefeningen heb gedaan heb ik daarna mijn video opgenomen. En ik dacht ik type relatief rustig aan en probeer ervoor te zorgen zo min mogelijk fouten te maken. En dat lukte goed. Mijn doel was om in ieder geval hoger te scoren dan de 53 van de afgelopen week. Dus gevoelsmatig zat ik daar net boven. Maar schijnbaar door het ritme en de bijna foutloze minuut kwam er een totaal onverwachtte nieuwe high score aan, 61. Dus nu zit ik in een categorietje hoger, de +60WPM.

Nieuwe milepaal, +60 woorden per minuut

Ik ga proberen dat aankomende weken vast te houden en uit te bouwen richting de 70 woorden per minuut. 61 woorden per minuut 26 juli 2019Ik denk dat ik wat meer moet oefenen op langere teksten en tests en daardoor ritme en effiency kan verhogen. Gaat er steeds meer om om minder fouten te maken en de toetsen sneller te vinden.

Het blijft een leuke reis en ik hoop dat jullie hem blijven volgen.