logo 10vingers

Leren typen gaat niet over rozen

Als je langzaam aan beter aan het worden bent gaat het allemaal niet vanzelf.

Misschien heb ik deze week ook wel niet voldoende mijn best gedaan maar hoe 'beter' je wordt hoe moeilijker het natuurlijk wordt om je te gaan verbeteren. En zo heel veel type ik ook niet op een dag. Misschien moet ik daar maar eens wat verandering in gaan aanbrengen en wat fanatieker aan de slag gaan.

Een teleurstelling, maar 1 woord erbij.

Bekijk mijn gestrukkel hieronder, het valt even niet mee.

Maar ondanks dat het tegenvalt ga ik toch vooruit. In het programma Gtypist dat ik dagelijks gebruik om mijn oefeningen te doen zitten veel stukjes tekst die je regelmatig kan herhalen. En die houdt je hoogste scores per oefening bij. En dan zie je dus een aantal dagen later als je weer datzelfde stukje tekst gaat typen dat ik meestal weer een betere score heb dan de laatste keer. Progressie dus. Daar hou ik me nu maar even aan vast. Ook merk ik dat je 'techniek' ook steeds belangrijker wordt om goed snel en nauwkeurig te kunnen typen.

Al met al ben ik er nog lang niet dat is me zeker deze week wel duidelijk geworden. Ik ga een zware tijd tegemoet. Ik wil dit gewoon goed leren maar als je progressie niet meer zo snel vooruit gaat dan is het zaak de moreel te behouden.

Ik ga deze week maar eens goed aan de slag en kijken wat volgende week dan weer gaat brengen.