Leren typen met 10 vingers

Mijn eerste artikel. Weliswaar nog met 3 en soms 4 vingers getypt maar het is een begin. Ik ben deze week eindelijk begonnen wat typetrainingen te verzamelen en ga er nu eindelijk eens mee aan de slag. Ik zit al zo'n dikke 30 jaar achter toetsenborden maar heb nooit leren typen met 10 vingers.

Om mezelf uit te dagen en wat nieuws te leren, wat altijd goed voor je is, heb ik deze simpele website opgezet. Om mezelf te dwingen elke dag, of in ieder geval zoveel mogelijk, de type trainingen te gaan doen. Het leek me een goed idee om elke dag een kort artikeltje te typen. En later hopelijk ook wat langere. Die items gaan over mijn voortgang maar ook over heel veel andere dingen. Het maakt mij niet zoveel uit als ik maar een uitdaging heb om elke dag te typen.

Ik hoop dat deze opzet me gemotiveerd houdt en ik uiteindelijk met een behoorlijke snelheid met 10 vingers kan blind typen.

Vind je het leuk om me te blijven volgen? Bookmark deze site dan. En wil je wat kwijt of heb je suggesties? Neem dan contact met me op via de contactpagina.