Ik probeer elk jaar een nieuwe "One Year Challenge" aan te gaan. Mijn eerste challenge was om na 35 jaar te leren blindtypen en dat ook nog eens op behoorlijke snelheid. Dat is gelukt. Na 1 jaar typte ik met 77 WPM. Dat heeft me zo gemotiveerd dat ik vanaf nu elk jaar iets nieuws wil leren. Mijn vorderingen hou ik bij op deze website en mijn YouTube kanaal. Die houden me scherp en gemotiveerd.

illustratie typetest

Vandaag weer even verder geoefend en de traininkjes zijn nog vrij simpel. Elke dag start ik weer van voor af aan en doorloop ze. Merk nu al dat ik ze sneller en met minder fouten maak.

Vandaag ook even mijn Facebook bekeken en dan zie je dat je soms door alle berichten erin gezogen wordt. Er spelen nogal wat zaken in onze plaats vanwege een nieuw centrum en aangepaste verkersstromen die door voornamelijk GL zijn doorgedrukt.

Ik kan me om de berichtgeving en de vele boze reacties van bewoners soms erg opwinden. Erg jammer dat sommige lokale politici er schijnbaar alleen zitten voor hun ego en dingen doordrukken zonder enige kennis van zaken. Er liggen hier al jaren adviesrapporten van gerenomeerde bureaus die toen al aangegeven hebben wat er WEL zou moeten gebeuren en wat zeker NIET. Maar die lokale politici hebben dat gewoon genegeerd en zijn gewoon hun gang gegaan.

Helaas zijn daardoor veel inwoners erg verbolgen en zijn bepaalde situaties tegen heel veel kosten teruggedraaid. We hebben zelfs het programma "Op onze kosten" gehaald. Niet iets om trots op te zijn.

Omdat de verkeersplannen na dit weekend effectief worden is facebook ontploft. Ik heb me niet kunnen inhouden en hier en daar ook een reactie gepost. Alleen, is allemaal tegen beter weten in. Nu maar even lekker relaxen en morgen weer verder met mijn training.