logo 10vingers

Ik probeer elk jaar een nieuwe "One Year Challenge" aan te gaan. Mijn eerste challenge was om na 35 jaar te leren blindtypen en dat ook nog eens op behoorlijke snelheid. Dat is gelukt. Na 1 jaar typte ik met 77 WPM. Dat heeft me zo gemotiveerd dat ik vanaf nu elk jaar iets nieuws wil leren. Mijn vorderingen hou ik bij op deze website en mijn YouTube kanaal. Die houden me scherp en gemotiveerd.

Gelukkig, nieuwjaar!

Ik kan het niet beter omschrijven als deze afbeelding die ik vandaag op internet tegenkwam.

Wat een jaar was dit. Een grote ramp was het. Ook een oud & nieuw dat ik voor het eerst van mijn leven alleen thuis vier. En ook de eerste keer in 26 jaar dat ik mijn appartement heb dat ik thuis ben. Normaal ga ik altijd naar een vaste vriendengroep en hebben we altijd een hele gezellige en leuke avond. Ondanks dat ik ze soms te weinig zie is dat een vaste avond dat we allemaal bij elkaar komen. En dat al ruim 35 jaar. En dat is altijd weer een gevoel van thuiskomen en van warmte. Ik merk dat ik ze nu erg mis en heb er zelfs zo even na middernacht een traantje om gelaten.

2020 is een jaar om snel te vergeten

Over 2020 is al genoeg geschreven dus ik laat het daar ook maar bij. Ik wens de lezeers in ieder geval een nieuwjaar dat hopelijk op een gegeven moment weer normaal wordt waarbij we gewoon weer kunnen omhelzen en knuffelen zonder angst. Een jaar waar we weer gelukkig kunnen worden, leuke dingen doen met zijn allen en we vooral gezond blijven.

Ik wens jullie alle goeds en geniet van het leven.